Nastup ženske „A“ ekipe DVD-a Zaprešić u Češkoj

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/DSC09460.JPG

Žensko „A“ natjecateljsko odjeljenje DVD-a Zaprešić, pobjednice Kupa HVZ-a 2013., sudjelovalo je kao predstavnik Hrvatske vatrogasne zajednice od 27.-29. rujna 2013. na IV. međunarodnom vatrogasnom natjecanju u klasičnim disciplinama CTIF-a u češkom gradiću Dvur Kralove nad Labem.

Na natjecanju se izvodila vatrogasna vježba na 20-metarskim cijevima i štafeta s preprekama, dok su prije nastupa sve ekipe imale pravo isprobati opremu na kojoj su se natjecale.
Nastupile su natjecateljske ekipe iz Hrvatske, Mađarske, Poljske, Slovačke, Njemačke, Austrije, Italije i domaćina – Češke. U vrlo jakoj konkurenciji, DVD Zaprešić je osvojio prvo mjesto u kategoriji Ž-A, pehar i diplomu.
Sve ekipe gostiju bile su odlično primljene od strane domaćina koji su nas dočekali na ulazu u grad i smjestili u studentski dom gdje nam je bilo osigurano noćenje. S obzirom da je u blizini gradića u kojem se odvijalo natjecanje i glavni grad Češke, Prag, ekipa je iskoristila lijepo vrijeme zadnjeg dana boravka u Češkoj i posjetila grad bogatim kulturnim i povijesnim naslijeđem.
U Češkoj su nastupile: Tihana Dačnik, Ivana Čuk, Martina Kaluđerović, Jelena Jelačić, Andrea Andrić, Martina Peharec, Matea Pupavac, Antonija Kovačić, Rebeka Šinko, Maja Posilović s voditeljima: Tomislavo Cerinski i Miroslav Gregurin.



Natjecanja