Nastup mladeži DVD-a Gardinovec na državnom vatrogasnom natjecanju Republike Slovenije u Ptuju

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/DSC01433.JPG

DVD Gardinovec nastupio je kao predstavnik Hrvatske vatrogasne zajednice 02.06.2012.g. na državnom natjecanju Republike Slovenije u Ptuju s odjeljenjem muške mladeži u kategoriji gosti.

Natjecanje je bilo vrlo masovno jer je na njemu nastupilo 1900 članova vatrogasne mladeži i djece, budući da je bilo održano i državno natjecanje u svim kategorijama podmlatka.
Na natjecanju se izvodila jedna vježba i štafeta a muška mladež postigla je odlično vrijeme,te osvojila 1.mjesto u kategoriji gosti.
Na proglašenju pobjednika pohvaljeni smo od strane domaćina, a medalje i pehar uručio nam je ministar obrane Republike Slovenije.
Ovo je bio 10.međunarodni nastup mladeži DVD-a Gardinovec i drugi ove godine, te smo nastavili niz uspješnosti pa smo nakon 1.mjesta u Luksemburgu prošle godine i ove godine također osvojili 1.mjesto u Sloveniji.
Iskustvo i doživljaji koje smo stekli na ovom natjecanju u Sloveniji bit će nam dodatni poticaj za daljnji rad te da i dalje budemo uspješni u radu s vatrogasnom mladeži.


Voditelj mladeži DVD-a Gardinovec
Hrvoje Novaković,dipl.ing.



Vježbe