PRIOPĆENJE o testriranju i intervjuu za prijam u radni odnos u Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici

Slika /arhiva/multimedia/old/publish/HVZ_logo_3.png

Testiranje će se održati 23. lipnja (četvrtak) 2016. s početkom u 9,00 sati u Uredu Hrvatske vatrogasne zajednice, Zagreb, Selska cesta 90a.

PRIOPĆENJE
o testriranju i intervjuu za prijam u radni odnos u Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici


Testiranje u postupku javnog natječaja za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto rukovoditelj/ica odsjeka informatičkih i analitičkih poslova za koji je objavljen natječaj na web stranici i oglasnoj ploči Hrvatske vatrogasne zajednice dana 01.06.2016.g., u Narodnim novinama, broj 50/2016 od 01.06.2016., biltenu broj 107 Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i portalu Moj posao, održat će se

dana 23. lipnja (četvrtak) 2016. s početkom u 9,00 sati
u Uredu Hrvatske vatrogasne zajednice, Zagreb, Selska cesta 90a.

O pravu sudjelovanja na testiranju za navedeno radno mjesto prijavljeni kandidati/inje koji ispunjavaju formalne uvjete javnog natječaja bit će obaviješteni putem elektroničke pošte.

Testiranje se sastoji od pisane provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta i obuhvaća područja:

  • izgradnja i održavanje IT sustava i infrastrukture
  • poznavanje serverskih tehnologija (MS Windows Server/2012)
  • korištenje uredskih aplikacija
  • poznavanje web tehnologija
  • poznavanje virtualizacijskih sustava (VMware) i
  • engleski jezik.

Za kandidata/kinju koji/a ne pristupi testiranju ili intervjuu, smatrat će se da je povukao/la prijavu na javni natječaj. Testiranju i intervjuu mogu pristupiti samo pozvani kandidati/kinje prijavljeni/e na javni natječaj koji/e ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem i koji/e su dostavili/e urednu prijavu odnosno potpunu dokumentaciju.
Osobe koje nisu podnijele pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na javni natječaj.

Pravila provođenja testiranja i intervjua:

  1. Po dolasku na testiranje i intervju, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na javni natječaj za radno mjesto za koje se obavlja intervju, ne mogu pristupiti testiranju.
  2. Svaki član Povjerenstva za javni natječaj postavlja kandidatu/kinji pitanja, pri čemu se utvrđuju znanje, vještine i motivacija za rad.
  3. Za vrijeme provjere znanja i sposobnosti nije dopušteno:
    1. koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama
    2. koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva
    3. napuštati prostoriju u kojoj se odvija intervju
    4. razgovarati s ostalim kandidatima/kinjama niti na drugi način remetiti koncentraciju kandidata/kinja.
  4. Ukoliko pojedini kandidat prekrši pravila biti će udaljen i diskvalificiran s daljnjeg postupka.


Natječaji