Vatrogasne intervencije zbog nevremena

Jako nevrijeme praćeno obilnim padalinama prouzročilo je plavljenje i oštećenja objekata
 

  • Tijekom dana 03. lipnja u popodnevnim satima područje Vukovarsko-srijemske županije zahvatilo je jako nevrijeme praćeno vjetrom, kišom i tučom koje je uzrokovalo većinom padanje stabala i granja na prometnice, plavljenje objekata i oštećenja na krovovima objekata. Najviše intervencija odnosilo se na području Iloka čak 22. Ukupno je zabilježeno 25 tehničkih intervencije na kojima su kumulativno sudjelovala 62 vatrogasaca sa 25 vatrogasna vozila iz JVP Ilok, JVP Županja, JVP Vinkovci i DVD Privlaka. Nastavlja se i tijekom jutra prijem dojava i izlazaka na teren vatrogasaca na području Iloka.
  •  U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji najviše intervencija odnosilo se na području Grubišnog Polja. Zabilježeno je 12 tehničkih intervencija na kojima je kumulativno sudjelovalo 48 vatrogasaca sa 13 vatrogasnih vozila iz JVP Grubišno Polje, te DVD-a Ivanovo Selo i Grubišno Polje.
  • U Koprivničko-križevačkoj županiji najviše intervencija odnosilo se na području Koprivnice i Rasinja. Zabilježeno je 27 tehničkih intervencija na kojima su kumulativno sudjelovao 61 vatrogasac sa 39 vatrogasnih vozila iz JVP Koprivnica te DVD-a Štaglinec, Koprivnica, Draganovec, Glogovac, Herešin, Jagnjedovec, Koledinec, Rasinja, Subotica Podravska, Gorica-Grbaševec, Miholjanec, Virje, Koprivnički Bregi, Kuzminec, Torčec i Starigrad.
  •  U Varaždinskoj županiji zabilježeno je 20 tehničkih intervencija na kojima angažirani vatrogasci iz JVP Varaždin te DVD-a Donja Voća, Gornji Kučan, Ladanje Donje, Vratno donje, Vinica, Gornje Vratno, Maruševec, Trnovec i Vidovec.

Foto: DVD Vinica, DVD Sigetec

Pisane vijesti