DVOC 16./17. siječanj 2023.

Izvješće Državnog vatrogasnog operativnog centra 193 o značajnijim vatrogasnim intervencijama za dan 16./17. siječanj 2023. godine od 07:00 do 07:00 sati.
 

Krapinsko-zagorska županija
Tijekom dana 16. siječnja na području županije radi nepovoljnih vremenskih uvjeta (vjetra praćenog kišom i snijegom) odrađeno je više tehničkih intervencija. Radilo se o uklanjanju stabala i grana sa prometnica.
Prema podacima dostupnim u UVI aplikaciji, bilježimo 9 odrađenih tehničkih intervencija na kojima je sudjelovao ukupno 29 vatrogasaca sa 9 vatrogasnih vozila iz JVP Krapina i Zagorska JVP te DVD-a Poljana Sutlanska, Đurmanec, Klenovec i Pregrada.
 
Varaždinska županija
Tijekom dana 16. siječnja na području županije radi nepovoljnih vremenskih uvjeta (vjetra praćenog kišom i susnježicom) odrađeno je više tehničkih intervencija. Radilo se o uklanjanju stabala i grana sa prometnica te ispumpavanju vode iz objekata.
Prema podacima dostupnim u UVI aplikaciji, bilježimo 9 odrađenih tehničkih intervencija iz DVD-a Bednja, Petrijanec, Novi Marof, Vinica, Donja Voća, Bedenec i Ladanje Gornje.

VOS