22. susret vatrogasne mladeži Republike Hrvatske i Republike Slovenije

Dana 1. listopada 2022. godine u Črnomelju je održan tradicionalni 22. susret vatrogasne mladeži Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

U suradnji s Vatrogasnom zajednicom Črnomelj organizator Susreta je bila Vatrogasna zajednica Slovenije, uz suorganizaciju Hrvatske vatrogasne zajednice.  Na Susretu je sudjelovalo 31 natjecateljsko odjeljenje, od čega je 21 odjeljenje bilo iz Republike Hrvatske. 

Svečanom otvaranju, te proglašenju rezultata Susreta bili su nazočni predstavnici Vatrogasne zajednice Slovenije i Hrvatske vatrogasne zajednice, koji su istaknuli odličnu suradnju dvaju nacionalnih vatrogasnih organizacija, te posebno su pohvalili dugogodišnje aktivnosti poticanja rada s vatrogasnom mladeži.

Sudionici Susreta bila su natjecateljska odjeljenja vatrogasne mladeži uzrasta 12-16 godina u kategorijama mladež muška i mladež ženska. Natjecanje se održalo sukladno važećem Pravilniku za natjecanja CTIF-a, bez štafetne utrke. Uz natjecateljsku vježbu, vatrogasna mladež prikazala je svoje vještine i na vatrogasnim igricama. Susret su sudile miješane hrvatske i slovenske sudačke komisije.

Rezultati natjecanja
 

Pisane vijesti | Vatrogasna natjecanja