Zahvalnice za sudce

Zahvalnice za poseban doprinos cjelokupnom hrvatskom vatrogastvu i za osobit doprinos u suđenju i organizaciji vatrogasnih natjecanja

14. državno natjecanje vatrogasne mladeži RH održano u Čakovcu nije bilo posebno samo za natjecatelje i pobjednike ovog natjecanja, već i za 7 vatrogasnih sudaca. Naime, njima je ovo bilo zadnje državno vatrogasno natjecanje na kojem su sudili jer prema Pravilniku više ne mogu obnoviti licence za vatrogasne suce.
 
Stoga im  je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković dodjelio Zahvalnice za poseban doprinos cjelokupnom hrvatskom vatrogastvu i za osobit doprinos u suđenju i organizaciji vatrogasnih natjecanja.
“Hvala vam na svemu što ste napravili za hrvatsko vatrogastvo. Vjerujem kako ste svojim radom i zalaganjem puno doprinijeli vatrogasnim natjecanjima u Hrvatskoj i ovo je simboličan način kako vam se možemo odužiti”, rekao je zapovjednik Tucaković prilikom uručivanja.
 
Zahvalnice su dobili: Ana Mihalić, Stjepan Jurman, Stjepan Kenfelja, Mijo Brlečić, Ivan Brlečić, Zdravko Šepec, Dragutin Jozek.

Čestitamo!

Pisane vijesti