VOS 29. veljače / 1. ožujka

Zadarska županija

Dana 29. veljače u 17:36 sati, DVD Vrsi zaprimilo je dojavu o požaru otvorenoga prostora na lokaciji Vrsi. Požarom je bila zahvaćena trava, nisko raslinje i makija na površini od 12,5 ha. U gašenju požara sudjelovala su 3 vatrogasca s 1 vatrogasnim vozilom iz DVD-a Vrsi. 

Požar je ugašen u 19:30 sati.

 

Osječko-baranjska županija

Dana 29. veljače u 14:42 sati, DVD Strizivojna zaprimila je dojavu o požaru otvorenoga prostora na lokaciji Strizivojna, Braće Radića. Požarom je bilo zahvaćeno 200 bala slame. Na intervenciji gašenja požara sudjelovala je ukupno 8 vatrogasca sa 1 vatrogasnim vozilom iz DVD-a Strizivojna.

Požar je ugašen u 18:00 sati.

 

Istarska županija

Dana 29. veljače u 13:00 sati, JVP Pazin zaprimio je dojavu o požaru raslinja na području Vele Trabe, Ruhci. Požarom je bilo zahvaćeno 5 ha trave i niskog raslinja. U gašenju požara sudjelovalo je ukupno 6 vatrogasaca sa 3 vatrogasna vozila iz JVP Pazin. 

Požar je ugašen u 16:33 sati.

 

Vatrogasno operativno središte nije dobilo informacije o drugim većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.



VOS