Uspješno održan 1. trening vatrogasne reprezentacije Hrvatske vatrogasne zajednice

3. lipnja 2017. godine na stadionu Uljanik u Puli održan je prvi trening vatrogasne reprezentacije (za odrasle), t.j. sudionika 16. međunarodnog natjecanja vatrogasaca

Temeljem odluke sa sastanka predstavnika natjecateljskih odjeljenja reprezentacije od 8. ožujka 2017. godine, održan je prvi trening vatrogasne reprezentacije (za odrasle), t.j. sudionika 16. međunarodnog natjecanja vatrogasaca, u subotu, 3. lipnja 2017. godine na stadionu Uljanik u Puli u vremenu od 9 do 17 sati.

Hrvatska vatrogasna zajednica osigurala je natjecateljsku opremu za vježbu VMŠ i štafetnu utrku, što je podrazumijevalo FOX-agregate i tunel, koje očekuju odjeljenja na natjecanju u Villachu od 9. do 16. srpnja 2017. godine. Ovdje posebno zahvaljujemo JVP Delnice i JVP Rijeka, koji su dali na raspolaganje Fox-agregate, te DVD Bregana, koja je dala tunel.

Trening su sudili međunarodni vatrogasni suci Hrvatske vatrogasne zajednice, predvođeni Stjepanom Jurmanom, uz organizaciju Željka Popovića, voditelja reprezentacije i Nedeljka Vukalovića, člana međunarodnog voditeljstva natjecanja CTIF-a.

Sljedeći trening održat će se 8. lipnja 2017. godine na stadionu Sloboda u Varaždinu s početkom u 19 sati (samo za mladež), a za odrasle 25. lipnja u Božjakovini.


Mario Starčević



Natjecanja